Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / AUTOBEDRIJF BAKKERS | CARPROF

Contactgegevens

Autobedrijf Bakkers
Brasser 5
4273 LP Hank
T: 0162-402324
bakkers@carprof.nl

Autobedrijf Bakkers

CarProf Bakkers biedt op de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf Bakkers zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Zonder verrassingen. Ook niet in een later stadium, want iedere CarProf Bakkers klant heeft twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Auto onderhoud

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto? De specialisten van CarProf beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren.
Wat doet CarProf bij een onderhoudsbeurt?
Het onderscheid tussen een grote beurt en een kleine beurt bestaat eigenlijk niet meer: de fabrikant van uw auto heeft namelijk precies voorgeschreven bij welke kilometerstanden wat voor onderhoud uitgevoerd moet worden. CarProf werkt met een actuele database waar deze voorschriften te vinden zijn. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden om elke 20.000 kilometer de interieurfilters te vervangen. Bij 120.000 kilometer kan de distributieriem aan de beurt zijn. De CarProf monteur controleert daarom eerst de kilometerstand uw auto. Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u een offerte die uitvoerig besproken wordt. Pas daarna voert CarProf het onderhoud uit.