Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / DEN BREEJEN

Contactgegevens

Autobedrijf Den Breejen
Sjersestraat 35
4286 BC Almkerk
T: 0183-402521
info@denbreejen.com

Den Breejen

Al sinds 1977 zijn wij actief in het onderhouden, repareren en verkopen van personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle voorkomende merken met de nadruk op Opel. Tevens zijn wij officieel Opel dealer voor het Land van Heusden en Altena en omgeving.

Onze werkplaats

Een blik in onze werkplaats…
In onze modern uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Onze monteurs worden regelmatig getraind bij de importeur zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Met deze kennis en door het gebruik van geavanceerde diagnoseapparatuur zijn zij in staat om sneller en een juiste diagnose te stellen.

Naast onderhoud en reparatie kunt u met uw auto bij ons ook terecht voor aircoservice, ruitvervanging en reparatie, poetsen en schoonmaken.

ONDERHOUDSTARIEVEN
Wij houden van duidelijkheid, zeker als het aankomt op kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen voor onderhoud. Ongeacht het motortype of de uitvoering van uw Opel betaalt u een pakketprijs. Dat is wel zo prettig, want zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Informeer bij onze receptie wat de tarieven voor uw Opel zijn, 0183-402521
20% KORTING OP ONDERHOUD EN REPARATIES
Als uw Opel ouder is dan 10 jaar, krijgt u 20% korting op onderhoud en reparaties bij gebruik van originele Opel onderdelen. Kijk hier voor de voorwaarden.
SERVICE
Bij elke onderhoudsbeurt wordt uw auto, als service, gewassen en gestofzuigd.