Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / AUTOBEDRIJF THUR

Contactgegevens

Autobedrijf Thur Genderen
Kelderstraat 17
4265 HG Genderen
T: +31 0416-351156
info@thur.nl

Autobedrijf Thur

Door de jaren heen zijn de modellen en is het aanbod van auto’s veranderd. Moesten we eerst een auto opzoeken door een of meerdere zaterdagen te gaan zoeken, doen we dat nu met onze computer, tablet of smartphone door een druk op de knop. Een ding is wat ons betreft in al die jaren niet veranderd: het zorgen voor onze klanten. Altijd er voor gaan om onze klanten het beste te bieden in alles wat we doen is wat wij belangrijk vinden. Dat schept een band. Het is daarom ook fantastisch om te zien dat heel veel klanten al jarenlang komen en dat het van generatie op generatie overgaat.

Dat gevoel willen we ook met ons nieuwe logo uitdragen. De cirkel om de u, het draait om u, dat is waar we bij Thur voor staan, al ruim 85 jaar!

Service

Mankeert uw Volkwagen of Seat iets? Dan wilt u dat uiteraard snel opgelost hebben. Plan gemakkelijk via onderstaand formulier uw onderhoud in onze werkplaats. Wij bevestigen uw afspraak binnen 24 uur per mail of telefonisch. U kunt ook altijd bellen voor uw afspraak.

VOLKSWAGEN SERVICE
Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Volkswagen-dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagenleven verzekerd van de Mobiliteitsgarantie. Heeft u ergens anders onderhoud aan uw auto laten doen? Na een grote onderhoudsbeurt en de geadviseerde reparaties bij uw Volkswagen-dealer heeft u gewoon weer het recht op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie.
SEAT SERVICE
De SEAT- Dealer kent uw auto als geen ander. Onze Service monteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor uw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en SEAT Originele onderdelen ® (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage).
ONDERHOUD & APK
Bij Autobedrijf Thur Genderen kunt u voor alle denkbare onderhoud van uw terecht. Ongeacht of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Autobedrijf Thur biedt uiteraard orgineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van top tot teen en werken met passende originele Volkswagen-onderdelen en SEAT-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u de fabrieksgarantie en komt u in aanmerking voor de mobiliteitsgarantie.