Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / AUTOBEDRIJF UITWAARD

Contactgegevens

Autobedrijf Uitwaard
Nijverheidstraat 7
4283 GW Giessen
T: 0183 44 85 39
info@uitwaard.nl

Over Autobedrijf Uitwaard

Autobedrijf Uitwaard bestaat al meer dan 40 jaar. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een klein eenmansbedrijf naar een professioneel autobedrijf met 10 medewerkers. In 1979 starten Wim en Astrid Scherff in een kleine zelf gebouwde werkplaats (50 m2) aan de Giessensesteeg 14 in Giessen het autobedrijf. Het is de familie Scherff altijd goed gegaan. Het gezin werd uitgebreid met 4 zoons, Wil, Marc, Jos en Toine. Al snel werd er een leerling-monteur aangenomen ondanks de slechte economie in de begin jaren 80.

Werkplaats

Garage Uitwaard beschikt over een professionele werkplaats met de benodigde (diagnose) apparatuur. Onze hoogopgeleide monteurs behandelen uw auto met de zorg die deze verdient. Door middel van vaktrainingen blijven zij up-to-date met de huidige techniek. Het zal u niet verbazen dat de liefde voor het vak hier een belangrijke factor is.
DIAGNOSE SPECIALIST
De auto’s van tegenwoordig zitten vol met elektronische hulpmiddelen die het rijden comfortabeler en verantwoorder maken. Maar ook elektronica kan voor vervelende storingen zorgen en het vinden van de storing kan dikwijls veel met zich mee brengen.
APK
Met ons eigen A.P.K. keuringstation bent u altijd verzekerd van een snelle en goede keuring. Van auto’s voor 2006 moet van benzine auto’s een uitlaatgasmeting worden en bij dieselmotoren een roetmeting. Auto’s na 2006 moeten met uitleesapparatuur gecontroleerd worden.
ONDERHOUD EN REPARATIE
In onze moderne werkplaats worden auto’s perfect gerepareerd met de juiste apparatuur en goed opgeleide monteurs. Ook wordt uw auto onderhouden volgens de geldende fabrieksvoorschriften.
Afspraken voor onderhoud en reparatie’s kunt u maken tijdens de openingtijden van onze werkplaats:
Maandag tot en met vrijdag: 8:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur.