Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / Van Willegen Andel

Contactgegevens

Autobedrijf van Willegen Andel
Burgemeester v.d. Schansstraat 26
4281 LJ Andel
T: 0183 – 44 12 89
vanwillegenandel@planet.nl

Van Willegen Andel

Autobedrijf van Willegen in Andel is zowel uw Mazda Servicepunt als een universeel autobedrijf. Wij staan met onze kennis van alle merken auto’s voor u klaar. U kunt u bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw auto en voor de aankoop van een betrouwbare occasion. Ons bedrijf ligt centraal in Andel.

Werkplaats

Autobedrijf van Willegen Andel verzorgt voor u het complete onderhoud en de reparaties aan uw auto. Wij zijn naast Mazda Servicepunt ook een universele garage. Wij verzorgen het onderhoud aan alle merken.

In onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij de beschikking over de nieuwste apparatuur. Onze automonteurs zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Natuurlijk worden onze monteurs periodiek bijgeschoold en staan zij voor al uw vragen klaar.

CARPROF
Autobedrijf van Willegen Andel is een CarProf garage voor alle merken. Als CarProf bieden wij u op de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. Met heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie leveren we u een eersteklas ervaring. Zonder verrassingen. Ook niet in een later stadium, want als CarProf klant krijgt u twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dat is uniek voor garagebedrijven, en daarom is Autobedrijf van Willegen Andel een CarProf garage. Wij bieden u net die extra service.
DE VOORDELEN
Garage voor alle merken
CarProf is de garage voor alle merken. U kunt daarom met iedere auto bij ons terecht.
24 maanden garantie
CarProf geeft twee jaar garantie op onderdelen en reparaties.
Onderhoud volgens het boekje
CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.