Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / VETOS BOUWMAN

Vetos Bouman

Contactgegevens

Vetos Autobedrijf Bouman
Dorpsstraat 52 – 54
4268 GK Meeuwen
T: 0416 – 35 12 12
info@autobedrijfbouman.nl

Vetos Autobedrijf Bouman

VETOS Autobedrijf Bouman bestaat al vanaf 1955 en heeft een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.

Wij combineren de kwaliteit van een modern autobedrijf (door constant te investeren in opleidingen en werkplaatsapparatuur voor Toyota en BMW) met de persoonlijke aandacht van een dorpsgarage.

Mogelijkheden

GRATIS APK
Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt.
FINANCIERING
Mocht er een financiering nodig zijn, dan weten wij de kanalen om dit voor uw nieuwe, of gebruikte auto zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen.
LEASE EN FINANCIEEL LEASE
Wij zijn ook uw zakelijke partner voor lease, onderhoudsafspraken met fleetowners of de individuele zakelijke rijder.
De VETOS groep heeft met diverse leasemaatschappijen afspraken gemaakt om de auto’s te mogen onderhouden en repareren bij de aangesloten VETOS dealers.
MOBILITEITSPAS
Wij bieden als VETOS dealer onze klanten de mogelijkheid om een mobiliteitsservice af te sluiten voor bijna geheel Europa, met een zeer ruime dekking. Hiermee kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op de VETOS alarmcentrale, die u helpt bij pech of ongeval, in binnen- en/of buitenland.