Betrouwbaar
Bovag garantie
Kwaliteit
Deskundig
Vereniging van 13 autobedrijven in het land van Heusden en Altena.

HOME / DEELNEMENDE BEDRIJVEN / WOUT BOUMAN

Contactgegevens

Autobedrijf Wout Bouman
Maasdijk 119
4261 AG Wijk en Aalburg
T: 
(0416) 69 1396

info@woutbouman.nl

Wout Bouman

Een ‘high-tech’ dorpsgarage waar Brabantse gastvrijheid en de gemoedelijkheid van een familiebedrijf nog heel gewoon zijn. Wij bieden vakkundige service en onderhoud aan jouw auto al sinds 1975. Hebben ruime openingstijden, persoonlijke aandacht voor de klant & de auto. Jonge betrouwbare occasions met aantrekkelijke kilometerstanden. De Diagnose Expert uit de regio!

Het bedrijf is gestart door Wout en Annemarie Bouman in 1975 en hebben het bedrijf uitgebreid met een team dat bestaat uit autotechnici met een enorme dosis passie en vakmanschap.
Door te investeren in kennis en equipment streven wij ernaar om specialist te zijn en te blijven in de hedendaagse moderne autotechniek. Wij garanderen een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatie aan uw auto.
Onze technici werken aan veel verschillende automerken. Wij beschikken over uitgebreide documentatie, gereedschap en diagnose-apparatuur voor onder andere Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Landrover, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota en Volkswagen.

Voor een kijkje in ons diagnosecentrum bekijk dan onze film via:
https://vimeo.com/305757356

Autoschade

Autoschade komt altijd ongelegen. Uw auto wilt u natuurlijk zo snel mogelijk veilig en vakkundig hersteld terug. Daar zijn wij goed in: Autoschades veilig en vakkundig herstellen. Ons bedrijf is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Wij geven vier jaar garantie op onze schadeherstel reparaties.